Friday, May 3, 2019

συμβαση δεη

https://bhaecpoq.blogspot.com/2019/01/blog-post_49.html
https://joweaxwm.blogspot.com/2019/02/blog-post_18.html
δωματια με τζακι πετρησ

Ο Οδηγός καταγράφει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί έως σήμερα στην πρόληψη και τη μείωση της βλάβης με τις θεραπείες υποκατάστασης οπιοειδών, αλλά αναδεικνύει και τομείς στους οποίους υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση.


Απαντά σε πολλά ερωτήματα, μερικά από τα οποία αφορούν στα ιατροκοινωνικά προβλήματα των μεγαλύτερων σε ηλικία χρηστών ηρωίνης, στο πώς θα περιοριστούν οι θάνατοι από νεότερα υψηλής δραστικότητας ναρκωτικά, αλλά και οι βλάβες στην υγεία από τον συνδυασμό ναρκωτικών και αλκοόλ.


«Τα σύγχρονα προβλήματα που συνδέονται με τα ναρκωτικά μπορούν να μεταβληθούν γρήγορα και υπάρχει πιθανότητα να μην μπορούν να καλυφθούν από τις υφιστάμενες πολιτικές και τα μοντέλα παρέμβασης για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών» αναφέρεται, μεταξύ άλλων στον Οδηγό, στον οποίο γίνεται λόγος για τη συνεχώς αυξανόμενη εμφάνιση νέων ψυχοδραστικών ουσιών, όπως τα οπιοειδή υψηλής δραστικότητας και τα συνθετικά κανναβινοειδή, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.



A new method to explore drug trends.come and visit the @EMCDDA Trendspotter methodology at pavilion 5 #lisbonaddictions @LxAddictions pic.twitter.com/hrOdlNaBWw


συμβαση δεη
— Manuel Ruiz (@Manolitowyns) 25 Οκτωβρίου 2017


συμβαση δεη
αιντε και ντε

No comments:

Post a Comment