Sunday, April 28, 2019

ινδικο χοιριδιο σελτι

μεταχειρισμενοι παλμικοι ανιχνευτες μεταλλων
ινδικο χοιριδιο σελτι

Το πρόγραμμα έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό και τις ανάγκες της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο, εστιάζοντας στους τομείς - κλειδιά για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο.


https://xipmsieq.blogspot.com/2019/01/blog-post_75.html

Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια να ανέλθουν επαγγελματικά και να διοικήσουν μια επισιτιστική μονάδα όπως, εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering κ. ά.


ινδικο χοιριδιο σελτι

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στην απόκτηση του Διεθνούς Πιστοποιητικού Pearson Assured.


Το πρόγραμμα απευθύνεται: Σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (μάγειρες, ζαχαροπλάστες, barista, bartenders, υπαλλήλους τουριστικών πρακτορείων, ξενοδοχείων, catering κ. λπ)


Στο πρόγραμμα έχουν επιλεχθεί να διδάξουν οι πιο έμπειροι στο χώρο (δείτε αλφαβητικά)



  • Δημήτρης Βέργας: Διευθύνων Σύμβουλος AG ADVENT ΑΕ, MSc in Total Quality Management - European Master's Programme in Total Quality Management, Eξειδίκευση στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

  • Μίλτος Δημητρίου - Kάτοχος Diploma in Hotel Management, (Alpine Center for Hotel and Tourism Management Studies), Associate Institute of IHTTI, Switzerland, Ειδικός στη Διαχείριση αποθεμάτων, κοστολόγηση και μηχανοργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων-Database Administrator & Report Builder (MIS REPORTING) - Former Administrator του παγκοσμίως αναγνωρισμένου POS system Micros και Fidelio Food & Beverage

  • Γιάννης Ζαχόπουλος - Κάτοχος MBA in Tourism - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς-Train the Trainers της International Bartenders Association - F&B & Event Manager-Champion of International Bartending Competitions

  • Μίλτος Καρούμπας - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Παγκόσμιος Πρέσβης Ελληνικής Γαστρονομίας, Γευσιγνώστης ΙΤQI, Κριτής Bocuse d'Or, Kριτής WACS και Founder Μediterranean Culinary Federation

  • Χρήστος Μανουσίδης - Μέλος της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, Manager Bar και Bartender, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικού Μπαρ - International Bartenders Associate

  • Δημήτρης Παπαϊωάννου - Παγκόσμιος Πρωταθλητής "Illinois Bartending school" Chicago ,"Barskolan" Miami Κάτοχος Gastrophysic & Food Pairing-Institute of Taste, Manhatan-Νέας Υόρκης & Illinois Bartending School-Chicago

  • Αντώνης Παρούσης - Master Hospitality Management - UK F&B Manager, Cost Control Manager - Iδρυτής Οnline Platform - CostoMenu

  • Δημήτρης Περράκης - Manager at Atlantica Hotels and Resorts, Bachelor of Arts, International Hospitality Management - Bournemouth University UK, Master of Science, Hospitality and Tourism Management, F&B Management Intructor, Recognized Instructor of American Hotel and Lodging Educational Institute – AH & LA (Food and Beverage Management, Bar and Beverage Management)


ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ΜΕΤROPOLITAN KΔΒΜ 210-3801133


Και: http://www.mitropolitikostudies. edu.gr/tomeis-spoudwn/oikonomia-dioikisi/food-beverage-manager


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




η τελευταια αυτοκρατειρα
https://uxxhmgms.blogspot.com/2019/02/blog-post_54.html

No comments:

Post a Comment