ινδικο χοιριδιο σελτι
Το πρόγραμμα έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό και τις ανάγκες της αγοράς, παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο, εστιάζοντας στους τομείς - κλειδιά για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο.
https://xipmsieq.blogspot.com/2019/01/blog-post_75.html
Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια να ανέλθουν επαγγελματικά και να διοικήσουν μια επισιτιστική μονάδα όπως, εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering κ. ά.
ινδικο χοιριδιο σελτι
Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στην απόκτηση του Διεθνούς Πιστοποιητικού Pearson Assured.
Το πρόγραμμα απευθύνεται: Σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (μάγειρες, ζαχαροπλάστες, barista, bartenders, υπαλλήλους τουριστικών πρακτορείων, ξενοδοχείων, catering κ. λπ)
Στο πρόγραμμα έχουν επιλεχθεί να διδάξουν οι πιο έμπειροι στο χώρο (δείτε αλφαβητικά)
- Δημήτρης Βέργας: Διευθύνων Σύμβουλος AG ADVENT ΑΕ, MSc in Total Quality Management - European Master's Programme in Total Quality Management, Eξειδίκευση στο Μάρκετινγκ και τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
- Μίλτος Δημητρίου - Kάτοχος Diploma in Hotel Management, (Alpine Center for Hotel and Tourism Management Studies), Associate Institute of IHTTI, Switzerland, Ειδικός στη Διαχείριση αποθεμάτων, κοστολόγηση και μηχανοργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων-Database Administrator & Report Builder (MIS REPORTING) - Former Administrator του παγκοσμίως αναγνωρισμένου POS system Micros και Fidelio Food & Beverage
- Γιάννης Ζαχόπουλος - Κάτοχος MBA in Tourism - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς-Train the Trainers της International Bartenders Association - F&B & Event Manager-Champion of International Bartending Competitions
- Μίλτος Καρούμπας - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Παγκόσμιος Πρέσβης Ελληνικής Γαστρονομίας, Γευσιγνώστης ΙΤQI, Κριτής Bocuse d'Or, Kριτής WACS και Founder Μediterranean Culinary Federation
- Χρήστος Μανουσίδης - Μέλος της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος, Manager Bar και Bartender, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικού Μπαρ - International Bartenders Associate
- Δημήτρης Παπαϊωάννου - Παγκόσμιος Πρωταθλητής "Illinois Bartending school" Chicago ,"Barskolan" Miami Κάτοχος Gastrophysic & Food Pairing-Institute of Taste, Manhatan-Νέας Υόρκης & Illinois Bartending School-Chicago
- Αντώνης Παρούσης - Master Hospitality Management - UK F&B Manager, Cost Control Manager - Iδρυτής Οnline Platform - CostoMenu
- Δημήτρης Περράκης - Manager at Atlantica Hotels and Resorts, Bachelor of Arts, International Hospitality Management - Bournemouth University UK, Master of Science, Hospitality and Tourism Management, F&B Management Intructor, Recognized Instructor of American Hotel and Lodging Educational Institute – AH & LA (Food and Beverage Management, Bar and Beverage Management)
ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο ΜΕΤROPOLITAN KΔΒΜ 210-3801133
Και: http://www.mitropolitikostudies. edu.gr/tomeis-spoudwn/oikonomia-dioikisi/food-beverage-manager
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
η τελευταια αυτοκρατειρα
https://uxxhmgms.blogspot.com/2019/02/blog-post_54.html
No comments:
Post a Comment